6941603635,6948519080 Ορέστη Κανέλη 26, Λάρισα giorgiovilan@gmail.com
hero image
 
     
 

Car Rental Larissa 24
Ενοικιάσεις & Πωλήσεις Αυτοκινήτων - VIP Αυτοκίνητα | Λάρισα


H Car Rental Larissa 24 είναι μια εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων με έδρα τη Λάρισα που προσφέρει ευέλικτες επιλογές ενοικίασης για να καλύψει κάθε ανάγκη και ειδική περίσταση.
Ανεξαρτήτως εάν είστε σε επαγγελματικό ταξίδι ή απλώς αναζητάτε ένα αυτοκίνητο για τις διακοπές σας, έχουμε την ιδανική λύση για εσάς, εξυπηρατώντας Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Κατερίνη.

 

Οι λύσεις ενοικίασης που προσφέρουμε είναι εξατομικευμένες, ώστε αν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο για μερικές ώρες, μία ημέρα, εβδομάδα ή ακόμα και περισσότερο, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Με γνώμονα την ασφάλεια
 
     
 
Όλα τα αυτοκίνητα μας υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο και συντήρηση, παρέχοντας μια ασφαλή και άνετη εμπειρία οδήγησης για τους πελάτες μας.
 
Επιπλέον, προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και ευέλικτους όρους ενοικίασης, καθιστώντας την εμπειρία της ενοικίασης αυτοκινήτου προσιτή και ευχάριστη.
 
 
     
 
 
 
     
  VIP ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ


H Car Rental Larissa 24 προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης VIP και πολυτελών αυτοκινήτων για γάμους, λοιπές εκδηλώσεις και κάθε ειδική περίσταση.

 
 
     
     
     
  ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με την πώληση αυτοκινήτων, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη γενική κατάσταση και την αξιοπιστία των οχημάτων που εμπορευόμαστε.

 
 
     
     
 
   
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τη διαθεσιμότητα των οχημάτων μας.
 
     
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6941603635 - 6948519080